Alhama de GranadaAlhama de Granada
Via Puente don Manuel naar Zafarraya komt u uiteindelijk op de hoogvlakte. Het stijgen is een aparte ervaring. Vanaf Zafarraya kunt u langs een prachtige, kronkelende route naar Alhama de Granada waar de thermische baden zijn.

De natuurlijke warmtebronnen van ongeveer 47°C zijn rijk aan sulfaat, bicarbonaat, calcium en magnesium en er wordt beweerd dat ze een geneeskrachtige werking hebben. De andere attractie is de grote kloof van Alhama, beslist een bezoek waard. Kijkt u vooral naar de zandsteenrotsen waarin u met wat fantasie vele figuren kunt ontdekken. 

hotstoneFinca La Linda - Hot Stone massage
Linda Meereboer, schoonheidsspecialiste laat u graag kennis maken met de weldaden van deze hot stone massage.

De warmte van de warme stenen dringt door in de spieren en verlicht spanningen, terwijl de koude stenen ontstekingen verminderen en zwellingen tegengaan. Het gebruik van warmte vergroot het gevoel van welzijn en geeft ook de kans om dieper en effectiever te werken bij chronische pijn.

Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging, stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

Lugar Loma Los Ventorros-Mazmullar
Casa D88, 29195
Comares
 
icoon telefoon0034 951167966

icoon gsm0034 669915479

icoon mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

icoon websitehttp://www.fincalalinda.nl/wellness.html