aeropuertomalaga

MALAGA AIRPORT
http://www.malagaairport.eu/ 

VERTREKKEN UIT BELGIË

Jetairfly
http://www.jetairfly.com/nl/

Ryanair 
http://www.ryanair.com/nl-be

VERTREKKEN UIT NEDERLAND

Autoverhuur

De goedkoopste:
Ga naar de site http://www.doyouspain.com/autohuur/ en die zoeken voor u de beste prijs uit de verschillende verhuurfirma's. Pas op! Ter plaatse bij het opmaken van de papieren proberen ze u wel nog wat extra's te verkopen/verhuren (extra verzekeringen...). Aan u de keuze natuurlijk.  Let er wel goed op dat het genoemde verhuurbedrijf OP de luchthaven ligt "on airport". Dit staat te lezen naast het vliegruigicoontje. 

De recentste wagens:
http://www.malagacar.com. Alles is piekfijn in orde. Auto perfect gepoetst, weinig kilometers op de teller en correct in prijs.

De interessantste en makkelijkste manier:
Om een auto te huren kan je ook met Luc Vermeulen (van restaurant "De Brasserie" in Torre Del Mar - http://www.labrasserie.es) afspreken. Zij beschikken over een aantal auto's die ze verhuren aan mensen die ze persoonlijk kennen. U wordt afgehaald aan de luchthaven en men brengt u er terug. Geen papiermolen, kopie paspoort, rijbewijs,... U krijgt de auto met een volle tank en u tankt hem terug vol aan de luchthaven wanneer ze u terug voeren. Huurprijs af te spreken met Luc. Echt makkelijk! Contacteer Luc 0034/630 534 957 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.cardelmar.nl/