Granada

GRANADA

 

Eén van de meest fascinerende steden in Andalusië. Het Alhambra is het toppunt van Moorse architectuur en behoort tot de mooiste gebouwen van heel Spanje. Het is een van de meest bezochte bezienswaardigheden van het land. Eens ter plaatse zal je snel begrijpen waarom. Het magnifieke gebouwencomplex bestaat uit drie delen: een fort, de Koninklijke paleizen en het

zomerpaleis met zijn betoverende tuinen. In die tuinen vind je het Generalife. Binnen tref je een overdaad aan prachtige kunstschatten. Hoogtepunten van het Alhambra zijn het Mexuar, het oudste gedeelte, de patio met de indrukwekkende marmeren leeuwenfontein en het Renaissancepaleis van Karel V.

 

Tickets ter plaatse

Kunnen in de loketten (enkel cash) of in de automatische machines in het Access Paviljoen in het Alhambra (enkel credit card) worden gekocht. Deze zijn enkel geldig op de dag van de aankoop van het ticket.

 

Tickets op voorhand

- Per telefoon: +34 958 027 971.

- Via Internet: https://tickets.alhambra-patronato.es/en/

 

De tijd van uw toegang tot de Nasrid paleizen is gedrukt op de toegangskaarten. U krijgt geen toegang tot de paleizen op een ander tijdstip en de tickets worden niet terugbetaald.

 

Voor de kinderen <12 jaar moet je tickets kopen tijdens je aankoop van andere tickets. Hoewel ze vrij zijn hebben ze een ticket nodig.

 

Als u tickets met korting hebt gekocht moet u de korting kunnen bewijzen.